AGAR - AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON

AGAR - AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON

4,94 zł
Brutto
Ilość

Jest w magazynie

 

Szybka wysyłka | Wysyłka w ciągu 24h (dni robocze)

 

Sposoby płatności | Przelew bankowy, Przelewy24, PayPal, Pobranie

 

Masz pytanie? | Zadzwnoń tel: 510-633-315

SKŁADNIKI
agar - agar* (certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 700 kJ / 167 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 1,25 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić.  Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar - agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

PRODUCENT - NAZWA I ADRES
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD

BP_19644
8594006662796

Arkusz danych

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Wegański
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Kraj producenta
Czechy
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
180 dni
Kod CN
13023100
Masa netto
10 g

Polecane z tej kategorii

(12 produktów z tej kategorii)