AGAR - AGAR BEZGLUTENOWY BIO 60 g - RAPUNZEL
Szybka wysyłka | Wysyłka w ciągu 24h (dni robocze)
Sposoby płatności | Przelew bankowy, Przelewy24, PayPal, Pobranie
Masz pytanie? | Zadzwnoń tel: 510-633-315
SKŁADNIKI
100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.
Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 775 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 70 g
Białko: 2 g
Sól < 3,13 g
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Arkusz danych
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Tak
- Wegański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 360 dni
- Kod CN
- 13023100
- Masa netto
- 60 g
- Kraj pochodzenia składników
- Maroko
Polecane z tej kategorii
(8 produktów z tej kategorii)