• -3%
AGAR AGAR BIO 20 g - BATOM

AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM

10,91 zł
10,58 zł Zaoszczędź 3%
Brutto
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza si...
Ilość

Jest w magazynie

 

Szybka wysyłka | Wysyłka w ciągu 24h (dni robocze)

 

Sposoby płatności | Przelew bankowy, Przelewy24, PayPal, Pobranie

 

Masz pytanie? | Zadzwnoń tel: 510-633-315

SKŁADNIKI

100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.


INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam. 



PRODUCENT - NAZWA I ADRES
BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI, GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17, 31-209 KRAKÓW

BP_17398
5907709950825

Arkusz danych

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Wegański
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Kraj producenta
Polska
Gwarantowany termin przydatności
60 dni
Kod CN
13023100
Masa netto
20 g
Kraj pochodzenia składników
Hiszpania

Polecane z tej kategorii

(8 produktów z tej kategorii)