Środki żelujące - agar agar i inne

Jest 13 prod.

Pokazano 1-13 z 13 pozycji

Aktywne filtry

GUMA GUAR BIO 200 g - BIO...

1 Opinie
Zwykła cena 9,19 zł -3% Cena 8,92 zł
Ekologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczal...

PEKTYNA JABŁKOWO -...

Zwykła cena 8,62 zł -3% Cena 8,36 zł
pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmola...

AGARANTA (ŚRODEK ŻELUJĄCY)...

Zwykła cena 9,73 zł -3% Cena 9,44 zł
Środek żelujący do żywności. Opakowanie zawiera 3 sugerowane porcje produktu po 6 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wymieszaj 6 g (1 łyżka) agaranty w 100 ml zimnej wody do uzyskania gładkiej masy, doprowadź do wrzenia i gotuj przez 2 minuty cały czas miesz...

ŻELATYNA W LISTKACH (12...

Zwykła cena 5,19 zł -3% Cena 5,03 zł
Opakowanie zawiera 12 listków. 20 g żelatyny w listkach starcza na 1 l masy. SPOSÓB UŻYCIA1. Potrzebną ilość żelatyny w listkach namoczyć w zimnej wodzie przez 5 min, następnie wyjąć i lekko odcisnąć. 2. Dla gorących dań: odciśniętą żelatynę wymie...

AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM

Zwykła cena 10,91 zł -3% Cena 10,58 zł
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza si...

AGAR - AGAR BIO 60 g - BATOM

Zwykła cena 26,63 zł -3% Cena 25,83 zł
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza si...

PEKTYNA JABŁKOWA DO DŻEMÓW...

1 Opinie
Zwykła cena 33,37 zł -3% Cena 32,37 zł
pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych,...

PEKTYNA JABŁKOWO -...

Zwykła cena 33,37 zł -3% Cena 32,37 zł
pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmola...

AGAR - AGAR BIO 50 g -...

Zwykła cena 26,98 zł -3% Cena 26,17 zł
Agar agar jest używany jako środek żelujący, zagęszczacz oraz stabilizator. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Agar agar rozpuścić w letniej wodzie. Podgrzać do wrzenia. Zostawić do ostudzenia. Podczas...

AGAR - AGAR BEZGLUTENOWY...

Zwykła cena 31,70 zł -3% Cena 30,75 zł
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W...